Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На День незалежності у Ботанічному саду імені Фоміна відбудеться перший фестиваль під відкритим небом “НЕБО.Fest”. До програми заходу включені: виставка-ярмарок витворів сучасного українського мистецтва, просвітницькі майстер-класи та виступи українських гуртів.

Крім цього на фестивалі проведуть флауер-кросінг – обмін вазонами. Для нього організатори облаштують спеціальне місце. Кожен відвідувач матиме змогу принести вазон з квіткою та обміняти його на новий, або залишити свій горщик з рослиною. Ті вазони, що залишаться, будуть подаровані ботанічному саду.

[metaslider id=1011]

Організатори події, Наталія Пірак та Вікторія Безсмертна, зазначають, що “створили open-air фестиваль “НЕБО.Fest”, аби кияни мали змогу провести вікенд під відкритим небом, познайомитися з однодумцями та більше дізналися, чим живе сучасна Україна”.

В рамках фестивалю на території ботасаду організують фуд-корт, на ньому свої страви представлять: Furgoneta, “Сваты”, “Котлета”, “Раки і Пиво”, Vegano Hooligano. Напої та солодощі –  “Espresso Bar Чашка”, “Кофетут”, Bimba, “Літра Сема”, “морозиво від Умки”.

Тут пройдуть вечори українського кіно, в рамках яких покажуть стрічки: “Хайтарма” Артема Сейтаблаєва, “Іван Сила” Володимира Філіппова та “Сутінки” Валентина Васяновича.

Програма фестивалю НЕБО.Fest:

Небо фест Фестиваль Київ

Місце: Ботанічний сад імені Фоміна, станція метро “Університет”

Час: 23 -24 серпня, 10.00 – 23.00

Вартість: для дітей віком до 10 років вхід – безкоштовний, дітям, віком 10-14 років – 30 грн, для дорослих – 70 грн

 

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button