Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У ніч з 2 на 3 грудня Києвом перевезуть ще один величезний літак – Як-40, повідомляється на сторінці у Facebook Державного музею авіації. Його везтимуть з державного авіаційного підприємства «Україна», що в аеропорту Бориспіль, в місто Васильків. Літак стане навчальним посібником у Васильківському коледжі, який є структурним підрозділом НАУ. Колона планує вирушити опівночі третього грудня. Вона пройде маршрутом: Бориспільському шосе, проспекту Бажана та Столичному шосе до Одескої траси і далі на місто Васильків.

6818232213_5f6c64faf5_b

Літак транспортуватимуть у розібраному стані, його розмістять у трьох трейлерах: в одному – фюзеляж, довжиною 20 метрів, в другому – цільне крило, довжиною 25 метрів, в третьому – інші елементи літака. Цього разу колона не зупинятиметься.

Фото: flickr-user Andrey Korchagin

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button