Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Гривня стрімко летить вниз по відношенню до доллара. Ціни невпинно піднімаються вгору. На відміну від Росії, в Україну не заборонено ввозити продукти іноземних виробників: вони стоять на полицях, приваблюючи покупців. Та чи може киянин, як і раніше, порадувати себе шоколадом Toblerone чи сиром Dorblu, запиваючи білим чилійським?

“Хмарочос” пройшовся п’ятьма найбільшими супермаркетами Києва і з’ясував, що почім, та де можна купити найдешевші продукти.

Перед тим, як провести експеримент, ми склали список “базових”, на нашу думку продуктів у трьох цінових категоріях (від найдешевшої до найдорожчої). Вибірка суб’єктивна і не претендує на репрезентативність.

Червоним у таблицях виділено найвищі ціни, блакитним – найнижчі.

bread-alco

 

 

choco-pasta

 

 

dumplings

 

 

oil

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button