Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
10956057_856205214443299_372243440268325821_n

4 лютого у арт-просторі Mezzanine покажуть документальний фільм про розвиток міста під назвою Urbanized. Показ відбудеться зі згоди автора фільму.

У стрічці розпівдається декілька історій зміни міського середовища з усіх куточків світу. Розглядаються як масштабні проекти, коли містобудівники  задумували цілі міста, так і локальні ініціативи громадських організацій, які виборюють своє “право на місто”. Фільм є надзвичайно цікавим і важливим для розуміння сучасних тенденцій у міському житі та міській культурі. Тому на сеанс запрошуються не тільки і не стільки спеціалісти, скільки всі кияни, які прагнуть зробити своє місто кращим та комфортнішим для свого життя і життя своїх дітей.

Автор стрічки зустрічається з найвідомішіми урбаністами та містобудівниками, як то Енріке Пеньялоса та Ян Гейл. Разом зі знімальною групою ви побуваєте у Південній Америці, США, Європі та Азії. І скрізь можна знайти нестандартні рішення для організації життя у місті.

Читайте також нашу підбірку фільмів про урбанізм і роздуми про міську культуру від київського урбаніста Станіслава Дьоміна.

А також нашу статтю Що таке урбаністика.


Місце: Арт-простір Mezzanine

Адреса: вул. Нижньоюрківська, 31, 3 поверх

Дата: 4 лютого

Час: 20:00

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button