Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Screen-Shot-2015-03-16-at-13.27.31

При проектуванні враховуються технології smart city, які дозволять економити на енергоресурсах, а також зроблять місто більш комфортним для його жителів.

Нова столиця, у якої ще немає назви, буде знаходитись поряд з чинною столицею Єгипту, Каїром. Весь проект створюється для того, щоб врятувати його від перенаселення: наразі у Каїрі проживає 18 мільйонів людей, і за прогнозами у найближчі 40 років їх кількість подвоїться.

about-01

Інвестиції у це амбітне будівництво складуть, за попередніми оцінками, 45 мільярдів доларів. У нову столицю планують перенести парламент та міністерства, а також збудувати там палац президента.

Планувальники закладають у проект стратегію розвитку міста на 40-50 років вперед. У новій столиці Єгипту будуть квартали середньої ти високої щільності. Центр міста буде частково пішохідним та дружнім до людей, також воно планується за ідеологією сталого розвитку, стверджується на сайті майбутньої столиці. За рахунок створення нових кварталів та ділового й адміністративного центру, у Єгипті планують збільшити кількість робочих мість та покращити якість життя єгиптян.

inspiration-02

Раніше «Хмарочос» писав про плани щодо будівництва інноваційних міст у Індії та проблеми, пов’язані з ними.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button