Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
beijingbohaiinnocity_1400x800_plan_05jpg

Столична вдала спільно зі Світовим банком проводить вимірювання пасажиропотоку наземного громадського транспорту Києва.

Про це “Українській правді. Київ повідомили у прес-службі Київського інвестагенства.

Починаючи з 10 березня студенти-волонтери роблять відповідні заміри на тролейбусних, трамвайних і автобусних маршрутах міста. Дослідження триватиме упродовж місяця – до 10 квітня.

Волонтери, задіяні в проекті, вносять зібрані на тій чи іншій зупинці громадського транспорту дані на сервер за допомогою спеціального додатку для Android-смартфонів. Так міська влада має намір отримати реальні дані про пасажиропотік. На їх основі експерти Світового банку зможуть дати свої чіткі рекомендації щодо оптимізації маршрутної мережі Києва.

Програма модернізації транспортної схеми Києва була започаткована КІА спільно зі Світовим Банком в листопаді 2014 року. У рамках проекту Світовий банк надає Києву грант у розмірі 500 тисяч доларів. Очікується, що нова транспортна модель Києва буде розроблена до кінця травня. Пісял цього КІА планує сформувати портфель інвестиційних проектів транспортного сектору Києва на наступних 5 років. Мова йде про будівництво транспортно-пересадочних вузлів, нових ліній метрополітену, реконструкцію трамвайних ліній, оновлення рухомого складу міського транспорту тощо.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button