Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23470 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
10857070_821390564621899_817840574945385467_o

В рамках святкування Дня Києва на Подолі відбудеться «Фестиваль Культури народів Подолу».

Організатори обіцяють, що на території фестивалю можна буде зіграти в шахи з вірменами, взяти участь в єврейському бук-кросингу, виграти приз у вікторині на знання німецьких адрес Подолу, навчитися танцювати грецькі танці, спробувати 4-метрову фірмову італійську піцу. І це далеко не повний перелік того, що можна зробити, відвідавши перший Фестиваль Культури народів Подолу, який відбудеться на Контрактовій площі 30 і 31 травня.

Жителі легендарного київського району пишаються своєю самобутністю і унікальністю. З часів Київської Русі до сьогодення тут разом з українцями проживають і працюють представники різних народів. Фантастична суміш культур, звичаїв та обрядів зробила Поділ гучним, багатомовним, різноманітним і дуже гостинним. Тому подоляни з радістю запрошують до себе киян і гостей столиці.

Фестиваль проходить за участі Союзу вірмен України, Ради німців України, Центру німецької культури «Відерштраль», Ґете-Інституту в Україні, київського Еллінського Братства «Енотіта», Центру дослідження історії та культури східноєвропейського єврейства, музею Шолом Алейхема.

Також на фестивалі очікуються виступи музичних гуртів, які грають мозику народів Подолу, Зокрема, у суботу, 30 травня виступить Pushkin! Klezmer Band.

Стежте за оновленнями програми на сторінці події у Фейсбуці.


Місце: Контрактова площа

Дата: 30 та 31 травня

Вартість: Безкоштовно


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button