Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
23059-0

Цього року на столичних пляжах введуть багато інновацій.

Наприклад, для того, щоб кияни одразу могли зрозуміти, варто сьогодні купатись чи ні, там встановлять кольорові прапори. Зелений означатиме, що можна купатись і засмагати, жовтий — що можна перебувати на піску, а червоний – що пляж закритий для купання та засмагання. Крім цього, передбачено ще ряд нововведень.

Торгівля на пляжах

Цього року КП «Плесо», як управляє київськими пляжами, відмовилось від практики видавати довідки на розміщення торгових пунктів. Тепер цим займатиметься єдиний оператор — комунальне підприємство «Міський магазин». Серед іншого, воно подбає й про встановлення уніфікованих торгових наметів у зонах відпочинку.

Wi-Fi

На пляжах незабаром з’являться точки доступу до бездротового інтернету. Його тестування йде вже на пляжі «Венеція» (табличка про це з’явиться найближчим часом) у Гідропарку та незабаром – на пляжі «Центральний» на Трухановому острові.

Душові та рятувальники

На всіх пляжах, де дозволено купатися, облаштують нові рятувальні вишки та встановлять чергування належної кількості рятувальників. Планують також залучити до роботи волонтерів, попередньо зробивши для них навчання. Курс «молодого бійця» передбачає дводенне навчання та тестування. Після цього відібрані кандидати отримають необхідний комплект форми та будуть направлені на місця чергування.

Цього тижня також розпочнуть підключати близько 20 щойно закуплених душових. Обслуговування основних пляжів, зокрема, на Венеціанському та Трухановому островах, КП “Плесо” уперше віддає клінінговій компанії.

Мапа пляжів Києва на 2015 рік

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button