Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 265 днів. За цей час ми опублікували 23389 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Hidropark_FREYA_NAJADE_21

Німецька фотографка Фрея Наяде робила знімки Гідропарку задовго до подій 2013-2014 років у Києві. Після Революції Гідності вона повернулась на острів, щоб порівняти, як змінився простір за багато років.

Фрея відмітила, що частина пляжу була віддана комерційним структурам для створення стпортивної арени та барів для середнього класу та більш заможних людей.

[metaslider id=8829]

Але при цьому у Гідропарку залишилась легендарна “Качалка” ще з 70-х років. Зроблена зі старих частин від автівок та металолому, вона досі охороняється та підтримується у функціональному стані людьми, які користуються цим місцем. Щороку “Качалка” працює, хоча зараз нею користується вже нове покоління. У них навіть була вечірка-відкриття.

Гідропарк дуже полюбляють пенсіонери, які щоразу приїздять на пляж засмагати, хоча у них і відібрали частину, де вони грали в шахи. Загалом, каже, Фрея, Гідропарк відображає минуле, сьогодення і майбутнє України.

Оригінал статті.

Сайт Фреї Наяде.

Всі фото Freya Najade.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button