Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23269 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У парку Шевченка відкрився прокат ретро велосипедів. Поряд знаходиться перша київська велосипедна парковка, яку презентували чотири роки тому, та перший київський велопрокат.

2

Узяти собі міський транспорт можна кожного дня з 9:00 до 19:00 до середини вересня. Коштуватиме таке задоволення 50 гривень за першу годину і 30 гривень – за наступні.

За словами орендодавця найбільшою популярністю користуються рожеві ровери. Поки взяти на прокат можна лише дорослі ретро велосипеди, яких у наявності шість, але очікуються і дитячі.

CKU06neZCwY

Віктор Кузьменко
орендодавець

«Ретро велопрокат – це дизайнерська задумка, тому що, по-перше, з’явився тренд на усе ретро, а, по-друге, – це міські велосипеди і їхня форма вважається найзручнішою. Багато людей думають, що вони поділяються на чоловічі та жіночі, але насправді у 80-х роках така форма була найпопулярнішою. З наших велосипедів найбільш популярний – рожевий, його завжди беруть дівчата. Поки ми тільки почали роботу, тому в оренду за день беруть чотири-п’ять штук. Далі вже буде більше. Середина літа – якраз сезон».

 

3 4

Місце: Парк імені Тараса Шевченка

Дата: до середини вересня

Час: 09:00-19:00

Вартість: перша година – 50 грн., наступні – 30 грн.


Фото: Марина Пуйда

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button