Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З 13 червня у Києві стартує проект «літературна тераса» —цикл неформальних зустрічей із визначними персоналіями сучасної української літератури. Захід організованй ТРЦ «Gulliver» у партнерстві з видавництвом «Наш Формат».

DSC_00571

Щосуботи о 18-30 на літній терасі ТРЦ Gulliver усі охочі зможуть дізнатися про літературні новинки від українських й зарубіжних авторів, особисто познайомитися із улюбленими митцями та поспілкуватися із «живими класиками».

Проект стартує 13 червня.

Першим гостем «літературної тераси» стане письменник – Лесь Подерв’янський. Він презентує свою нову збірку «Африка, сни», яку видав «Наш Формат». До найповнішого зібрання творів увійшли як вже відомі читачеві тексти, так і зовсім нові твори автора.

Лесь Подерв’янський – культова персона українського андеґраунду, нащадок відомої мистецької родини, творець «Клубу естетичної непокори», «естет на барикаді», художник, драматург, поет, мандрівник, романтик, людина мистецтва. Яскрава особистість, про яку можна говорити нескінченно.. Сам себе він називає Художником.

 Фото: «Хмарочос»


Місце: ТРЦ Gulliver, (5-й поверх відкрита тераса)

Адреса: пл. Спортивна, 1-А

Дата: 13 червня

Час: 18:30

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button