Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

День музики у парку імені Шевченка. Цієї суботи відбудеться фестиваль аматорського виконавства. Відомі музичні твори виконуватимуть як професіонали, так і новачки.

2186460062_d3e79b7fc4_b

 

Гості фестивалю зможуть також зіграти на музичних інструментах. У різних частинах парку буде розташовуватись фортепіано, гітари, ударні та блокфлейті. А ті, хто ніколи не грав, зможуть навчитися цьому у викладачів та професійних музикантів. Також учасники фестивалю зможуть продемонструвати свої вокальні навички у «Куточку співу караоке». Наймолодших очікують дитячі локації з музичними інструментами та розвиваючими іграми.

Крім цього на території лекцій та тренінгів фахівці дадуть майстер класи та прочитають семінари. Серед них Ія Федорова розповість про такий напрямок як «етно-хаос», студентка музичної академії Вердіян Маріам відповість на питання – що таке сучасний музичний театр, Любов Синяк прочитає лекцію по музиці норвезьких фіордів. Дізнатися про час можна тут.

День музики завершиться аматорським виконанням.


Місце: Парк імені Тараса Шевченка

Дата: 20 червня

Час: 10:00-21:00

Вартість: безкоштовно


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button