Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
e97a6a4-forma2

Працівники нової патрульної служби, що вийде на вулиці Києва 4 липня, носитимуть на формі пізнавальні знаки поліцейського, амуніцію і навіть нагрудну відеокамеру.

Про це повідомляє сайт МВС, пише “Українська правда. Київ“.

Читати: Інтерв’ю з київським патрульним поліцейським.

“Амуніція нового поліцейського складатиметься з пістолета “Форт-17″, спеціальної кишені для двох магазинів до нього, а також гумового кийка. На форменому одязі передбачена можливість кріплення індивідуального жетона поліцейського, а також нагрудної відеокамери”, – йдеться в повідомленні.

Нагрудна камера матиме можливість вести запис інформації як в режимі відео, так і в режимі запису аудіо.

c52247b-forma-3

“Відеокамера працюватиме під час спілкування працівника поліції із громадянином, якого повідомлятимуть про здійснення запису, а також попереджатимуть про незаконність дачі хабарів”, – пояснили у МВС.

Крім того, оснащення поліцейського включатиме GPS-приймач, за допомогою якого у відділеннях відслідковуватимуть переміщення нарядів та керуватимуть ними.

Форма нових патрульних куплена урядом США за їхньої ініціативи.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button