Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
11701031_858385214238231_6545750547932178753_n

Поліцейський Михайло Кіндракевич розповів у своєму Фейсбуці враження від першого патрулювання Києва вночі.

У суботу, 4 липня о 21:00 нові патрульні вперше виїхали в місто, щоб розпочати свою роботу – всього 200 екіпажів.

Читати: Інтерв’ю з київським патрульним поліцейським.

Принаймні до 3 ночі місто не спить – Михайло пише, що рація у патрульних до цієї години не замовкала, було дуже багато викликів.

За ніч було зареєстровано 15 ДТП, одна з яких серйозна – мотоцикліст з пасажиром врізалися в стовп, пролетівши метрів 50. За три хвилини на виклик прибули три наряди поліції і дві швидкі, постраждалим була надана перша медична допомога. Також було затримано двох порушників, які відкручували колеса в припаркованому автомобілі. Патруль приїхав за дві хвилини. А ще був виклик з проханням провести людину в під’їзд додому, якому перегородили дорогу невідомі.

Нові поліцейські провели затримання двох осіб в нетверезому стані з вогнепальною зброєю та ще двох “старих” міліціонерів, які так само перебували у нетверезом стані.

За всю ніч було багато виїздів на сімейні скандали, бійки, шумне поводження п’яних компаній; був виклик про зникнення людини, крадіжки телефонів і гаманців (на вулиці вихопили з рук),
хтось викинув новонароджену дитину.

Були й незвичайні ситуації. Наприклад: четверо невідомих бігали вночі без трусів; невідомі обшукували темношкірого в підземному переході; сусід сусідові отруїв на балконі картоплю.

Фото з Фейсбука Михайла Кіндракевича.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button