Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23272 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
11225438_862040243887008_8845705694465276554_n

Київська ДАІ до п’ятниці вже не буде нести службу на вулицях столиці, на інші запитання стосовно роботи нової Патрульної служби Києва, патрульні відповідають на сторінці у Facebook:

1. Інформація про те, що нібито під час патрулювання поліцейські втратили два пістолета і пошкодили чотири патрульних автомобілі не відповідає дійсності.

2. У нас немає жезлів, ми працюємо без них.

3. У нас є бронежилети, ми одягаємо їх коли прямуємо на відповідний виклик.

4. У нас є світловідбивні жилети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як пройшло перше нічне патрулювання нової поліції.

5. Наразі велике навантаження, збільшилася кількість викликів, так як люди почали нам довіряти і викликати. Ця кількість суттєво відрізняється від тієї, яка була раніше, оскільки тоді на різні ситуації ніхто не викликав міліцію. Ми працюємо в екстра темпі, і якщо ми проїжджаємо, не зупиняючись, то ми їдемо на виклик.  В наших авто стоять планшети зі спеціальними додатками на яких ми можемо спостерігати, який патруль знаходиться найближче до місця виклику. На цих планшетах ми відмічаємо свій приїзд та приймаємо і відправляємо іншу інформацію. Ми все ж таки дуже скоротили загальний час приїзду правоохоронців на місце від 25 хв до 5 хв, в порівнянні з тим як було раніше. Найкраші показники — 3 хв, але так, буває трапляється і довше.

6. Можливо, ми довго оформлюємо ДТП, оскільки робимо все дуже уважно і за правилами, як нас навчали. Ну і швидкість набирається з досвідом, а ми тільки третій день в місті, зрозумійте нас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтерв’ю з новим патрульним

7.Ми працюємо тільки по місту Київ.

8. Наразі президент ще не підписав закон, тому ми функціонуємо як міліція. Чекаємо на його підписання, а поки працюємо в тестовому режимі.

фото: Патрульна служба Києва

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button