Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
DSC_0671

Власники одного з піонерів київського руху вуличної їжі, вагончиків Furgoneta, відкрили терасу на Печерську, неподалік від станції метро Палац “Україна”.

Після тривалої інформаційної кампанії проти МАФів такий вихід з ситуації видається логічним. Новий заклад знаходиться на території колишньої промзони, яка зараз дуже активно забудовується багатоповерховим житлом “бізнес-класу”. Поряд розташовані, наприклад, житлові комплекси “Престиж Холл” та “Французький бульвар”.

На терасі Furgoneta подають сніданки, рис, декілька видів локшини та бургерів. Тут може одночасно розміщуватись до 40 осіб.

На мапі можна подивитись, які дістатись у новий заклад від найближчої станції метро:

DSC_0667 DSC_0674 DSC_0673

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button