Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Кияни розробили мобільний застосунок — анонімний чат-месенджер Nod за допомогою якого можна переписуватися з незнайомцями, які знаходяться у радіусі 20 метрів. Автори додатку — Дмитро Пилипенко і Артем Почипецький, повідомляється на ain.ua.

Screen-Shot-2015-07-22-at-2.59.44-PM

Наразі застосунок доступний лише для iOS, а придбати його можна на App Store. Nod здійснює пошук девайсу, який знаходиться поблизу і повідомляє, скільки Nod-юзерів знаходяться біля вас. Після чого можна надіслати будь-кому з них анонімне повідомлення і спілкуватися у чаті. В користувачів Nod немає власного імені, для спілкування не потрібно реєструватися чи вказувати інформацію про себе.

Варто зазначити, що подібний застосунок може суттєво вплинути на міське середовище. Адже за допомогою Nod легко долаються бар’єри спілкування і ви можете знаходити співрозмовників залежно від місця знаходження.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button