Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З 7 листопада на вулицях українських міст з’являться евакуатори, які забиратимуть неправильно припарковані авто. У силу вступає Закон про поліцію.

Забирати машину будуть у випадку, якщо вона заважає руху.

Водіям доведеться оплачувати штраф, роботу евакуатора, а також стоянку на штрафмайданчику.

Варто зазначити, що евакуатори вже три місяці працюють у Києві. Щоправда, вони забирають автомобілі тільки у поодиноких випадках, але з 7 листопада зможуть забирати неправильно припарковані авто у всіх містах.

Про це заявив глава київської нової поліції Олександр Фацевич, пишуть «Вести». «Так, ми виведемо евакуатори, щоб полегшити пересування громадян в громадському транспорті».

evacuation0204

Забирати машини поліція буде також за водіння в нетверезому вигляді, за стоянку і зупинку в місцях під заборонним знаком або на зупинці. «Якщо машина на «аварійці», то до вас підійде інспектор і попросить від’їхати. Якщо ви знаходитесь в машині або поруч, а авто неправильно припарковано, то на вас складуть протокол і авто забирати не будуть», – розповіли в МВС.

Якщо водія в машині немає, то авто можуть забрати без його відома, оскільки це грубе порушення правил дорожнього руху, пояснили в міліції.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button