Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23258 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Останнім часом в українській столиці виник рух опікування київськими парками. Але менеджери цих проектів іноді обманюють дизайнерів, нехтуючи авторським правом дизайнерів та розробників. Останній приклад, якщо вірити публікації, – ситуація з дизайнерською студією FILD.

Розроблені дизайни вуличних меблів були надіслані авторами голові КП «Київський центр розвитку міського середовища» Денису Півневу. За словами представниці дизайнера Катерини Федоренко, далі зустрічей з КМДА справа не пішла. А вже через два місяці лавки схожого дизайну опинились біля Київського велотреку. При чому дизайн був навмисно змінений, через що постраждав функціонал лавки – в оригіналі вона може використовуватись і як сидіння зі столом для ноутбука.

12186723_10153703214501649_5929007793582208784_o

Схожа історія виникла з дизайном лавки у парку Шевченка влітку. Тоді був використаний ескіз компанії B&B Italia.

02e26b6-lavka2

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button