Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В Україні запустився соціальний проект для мешканців багатоповерхових будинків — moydom.com. Зареєструвавшись на сайті, кожен може стежити за життям свого будинку і об’єднувати сусідів для вирішення проблем

Screen-Shot-2015-11-30-at-9.38.18-AM

Мій ДІМ  — це платформа, створена в якості майданчика для діалогу як між мешканцями будинку, так між жителями і компанією, що обслуговує будинок. Завдяки moydom.com люди будуть краще розуміти, куди витрачаються їхні кошти, та зможуть легше відслідковувати якість послуг інших компаній, наприклад, провайдерів, ліфтерів, вивозу сміття тощо.

Сайт moydom.com є авторською ініціативою і ніким не фінансується.  На кінець 2016 року запланований вихід мобільного додатку, робота над яким розпочнеться вже весною.

анонс

Валерій Антонов автор проекту: «Ідея виникла чотири роки тому, коли прийшло розуміння, що наші будинки та прибудинкові території вимагають капітальних ремонтів, а багато з них навіть не пристосовані до сучасних умов життя. Проблеми накопичуються, а ними ніхто не займається. Щоб їх вирішити, активні жителі вимушені самостійно організовуватися. Аби допомогти їм, і створений сервіс moydom.com. Його важливими особливостями є те, що активний мешканець будинку може стати адміністратором та розвивати спілку будинку. Крім того, на moydom.com передбачена можливість підключення до будинку компанії, яка його обслуговує (Керуюча Компанія, ОСББ, ЖЕК). Така компанія реєструється під особливим статусом і має можливість відповідати на запитання та публікувати оголошення чи важливу інформацію (наприклад, про можливі відімкнення світла, води). Мешканці будуть отримувати повідомлення на електронну пошту або на телефон, а на сайті усі повідомлення КК показуються на спеціальній закладці».

За допомогою платформи до всіх повинно прийти усвідомлення, що дім та країну міняють не політики, а свідомі громадяни.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button