Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Освітня платформа для менеджерів культурних проектів та міських підприємців Creative Management Camp оголошує весняний набір на тримісячну програму Creative Management Camp 2.0.

1

З 1 березня по 28 травня на арт-заводі ПЛАТФОРМА міські підприємці та організатори соціально-культурних проектів, активісти і люди творчих спеціальностей зустрічатимуться для створення стартапів у сфері креативних індустрій під керівництвом менторів, бізнес-практиків та інсайдерів культурного поля України. Курс ефективно поєднує теоретичну і практичну підготовку, командну розробку концепцій і стратегій, формування бізнес-моделі, занурення в управління бізнес-процесами в креативних сферах.

Пілотний курс Creative Management Camp в кінці грудня 2015 випустив перший набір студентів, які успішно пройшли необхідну базу, що складається з 10 етапів створення культурного проекту, детально опрацювали власні проекти і інсайти, познайомилися з лідерами соціально-культурної сфери та проаналізували інсайдерські кейси, отримавши необхідні інструменти і рекомендації експертів.

В рамках Creative Management Camp 2.0 учасники зустрінуться з провідними менеджерами та аналітиками творчих індустрій, щоб ознайомитися з підприємницькими компетенціями для оптимізації майбутньої роботи в галузях культури, мистецтва та бізнесу. Будуть розглянуті кейси таких проектів як Арт-центр Павла Гудімова Я Галерея, Port creative hub, Art Management, CANactions, OK Project, BOtaN, Comma, всеукраїнської платформи соціальних інновацій Big Idea, Культура 2025 і Конгресу Активістів Культури, а також таких фестивалей як Docudays UA, Гогольфест, Don’t Take Fake, The New Old та Кураж Базар, Hackraft Software Conference та інших.

Навчальний процес закритий, кількість місць обмежена. Для участі в програмі необхідно заповнити анкету на сайті до 26 лютого. Заняття проходять на платній основі, в коворкінгу арт-заводу Платформа протягом 3 місяців (початок занять – 1 березня, завершення – 28 травня). Режим занять – у будні з 19.00 до 21.00, по суботах – з 14.00 до 18.00. 28 травня відбудеться відкрита презентація проектів.

Заповнити онлайн-анкету на участь у проекті Creative Management Camp та ознайомитися з детальною інформацією можна на сайті .


Місце: Арт-завод ПЛАТФОРМА

Адреса: вул. Біломорська, 1

Дата: 1 березня – 28 травня

Час: у будні з 19.00 до 21.00, по суботах – з 14.00 до 18.00

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23449 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button