Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київ має змінити систему управління, а не обличчя чиновників, пише у своїй колонці на «Українській правді» активіст Дмитро Гурін.

DSC00270

Як ми вже писали, 2 березня конкурсна комісія обрала 5 претендентів на посаду головного архітектора, які увійшли до шорт-ліста кандидатів. Серед них такі особи:

— Андрій Миргородський, автор фасадів гелікоптерного майданчика Януковича і проекту руйнування Гостинного двору;
— Юрій Скляренко, який займав пост головного архітектора Севастополя при російській окупаційній адміністрації;
— Сергій Казарянц, компанія якого займалася будівництвом об’єктів інженерної та транспортної інфраструктури гелікоптерного майданчика Януковича;
— Сергій Броневицький, автор «Генплану Черновецького», узаконив забудову на численних землевідведеннях «молодої команди» — на землях біля аеропорту «Київ», відведених студентам і мертвим душам, в зеленій зоні Горбачихи з унікальним ландшафтом;
— Ігор Писарець, який проектував приватні будинки за містом, а зараз пропонує Києву побудувати кілька кільцевих автодоріг і прокласти нову лінію метро Троєщина-Жуляни.

Пан Гурін висловлює думку активістів, що цей конкурс насправді не є конкурсом, а жоден кандидат не відповідає вимогам громадськості, серед яких відсутність конфліктів з громадою і знищених історичних споруд. Активісти вимагають проведення нового конкурсу, що відповідатиме новому закону про державну службу; представники Громади Євгенія Кулеба і Наталя Кондель-Пермінова вже відкликані. Конкурс і його результати будуть оскаржені в суді. В суботу активісти проведуть обговорення процедури відбору кандидата на посаду головного архітектора.

Нагадаємо, ми відстежували хід конкурсу на головного архітектора Києва.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button