Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У 2016 році в рамках ініціативи «Енергоефективність в Україні» за підтримки уряду Німеччини планується провести термосанацію 20-25 будинків. Заявку можна відправити до 20 березня, повідомляє Vlasnyk.org.ua.

11707866_997650030259390_2604080542124101226_o

Програма розрахована, насамперед, на об’єднання співвласників житла (ОСББ або ЖБК), однак передбачена участь будинків, у яких не створено об’єднань – за умови прийняття відповідного рішення на зборах співвласників та обрання управителя або керуючої компанії.

Програма реалізується в рамках ініціативи «Енергоефективність в Україні» (Initiative Energieeffizienz Ukraine) Німецьким енергетичним агентством (dena) разом з партнерами: Ініціативою Житлове хозяства в Східній Європі (IWO­ e.V.) і Центром компетенції по великим житловим масивам (Kompetenzzentrum Großsiedlungen e.V.), на замовлення Федерального міністерства економіки і енергетики Німеччини. Мета проекту полягає в тому, щоб розробити оптимізовані і ефективні рішення по комплексній санації – не тільки в технічному, а й у фінансовому та організаційному планах.

У рамках санації пропонуються такі заходи:

– заміна вікон;

– ізоляція даху і фасаду;

– оновлення систем теплопостачання;

– впорядкування зовнішнього вигляду будинку.

Для участі в програмі потрібно відправити на адресу [email protected] такий пакет документів:

– заяву – форма українською або російською;

– дані про будинок – форма українською або російською;

– фото будівлі (фасад і задній двір).

Більше інформації про енергоефетивну модернізацію за посиланнями: http://energodom.org/http://sampleprojects.org/.

Фото: suddeutsche.de

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button