Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

За п’ять днів до вступу в силу нового закону про держслужбу директором Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації призначено колишнього директора КП «Київпастранс» Сергія Майзеля, повідомляє КМДА.

vfqptkm

Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова 25 квітня 2016 року. Сергій Майзель очолював комунальне підприємство «Київпастранс» з серпня 2014 до квітня 2016 року.

Під час виборчої кампанії до Київради 2015 Сергій Майзель «прославився» тим, що запустив спеціальний маршрут трамвая на Троєщині, який мав дефект, ходив лише до виборів та був на тій ділянці в принципі не потрібен.

891342

Фото: transphoto

Мешканка Деснянського району Вікторія Романюк повідомляє на своїй сторінці у фейсбук, що 16 квітня в Деснянському районі було організовано суботник, всі люди були одягнуті в уніформу, на якій червоними літерами було написане прізвище Майзеля. Після суботника в молодіжному парку накривали «стіл», і коли активістка запитала координаторів за чий кошт це робиться, люди у формі в грубій формі відповіли, що «працювали одночасно з комунальними підприємствами».

12974398_1776964929193566_8090332596027066933_n

Фото: Viktoria Romaniuk

Виступ Сергія Майзеля на Kyiv Urban Transport Conference (частина перша, виступ з 11:36):

The YouTube ID of sMwEN4jVogs?t=11m34s is invalid.

Нагадаємо, що вже 1 травня 2016 має набути чинності новий Закон про державну службу, згідно з яким всі директори департаментів Києва мали б проходити конкурсну процедуру відбору: «Вступ на державну службу здійснюється шляхом призначення громадянина України на посаду державної служби за результатами конкурсу».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button