Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Вперше за два роки ухвалено позитивне судове рішення по землі Скверу Небесної сотні.

Сквер Неб Сотні 740х493

Фото: Oleh Nesterenko

Як повідомляє на своїй сторінці у фейсбук громадська діячка Женя Кулеба, під час засідання Господарського суду м. Києва суддя підтримала всі вимоги прокуратури. «Маємо забезпечення позову і зміну відповідача», – пише Кулеба. Також вона відзначила, що вперше на засідання прийшов представник міської адміністрації. Натомість, власник земельної ділянки цього разу на суд не з’явився. Розгляд справи по суті відбудеться 10 травня 2016 року.

Раніше Женя анонсувала це судове засідання та пояснювала суть справи.

Кулеба круг

Женя Кулеба
громадська діячка

На засіданні буде розглядатися заява прокурора щодо забезпечення позову. Також буде розглянуто питання зміни відповідача на британську компанію, якій 1 вересня 2014 року було перепродано ділянку.
Перекладаю: власник вже в судовому процесі перепродав ділянку іноземній компанії і може робити це знову і знову. В результаті виконати рішення суду буде неможливо, навіть, якщо “ми” суд виграємо. Тому важливо в судовому порядку накласти арешт і заборонити подальше відчудження землі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button