Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23263 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Організатори запрошують подавати заявки на участь у міждисциплінарній літній школі «Ідея міста: перевірка реальністю».

Ідея міста 740х497

Школа відбудеться 29 червня – 11 липня 2016 року у Славутичі. Open Call опубліковано на сайті Представництва Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні, одного з організаторів. «Літня школа у Славутичі, – розповідають вони, – це можливість проаналізувати, як твориться місто від ідеї, через дискусії та рішення, планування, будівництво, до освоєння простору та будівель, функціонування інституцій та щоденного життя».

Мета міждисциплінарної літньої школи – поєднати навчальний та дослідницький формати з залученням підходів та можливостей різних дисциплін у вивченні міста та налагодити співпрацю між ними. Програма школи зосередиться на соціальній, гуманітарній, екологічній та економічній перспективах у плануванні та функціонуванні сучасного міста з врахуванням історичних контекстів.

Охочих брати участь – студентів магістерських програм, аспірантів та незалежних дослідників віком від 18 до 30 років – запрошують реєструватися через аплікаційну форму. Термін подання заявок: до 10 травня 2016 р.. Участь є безкоштовною, на період проведення учасники будуть забезпечені житлом і харчуванням. Організатори школи також покривають вартість подорожі на суму не більше ніж 700 грн.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button