Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23475 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Зеленому театрі, який другий рік поспіль приводять до ладу активісти, відбудеться низка подій.

У червні 2015 р. група активістів почала впорядковувати простір занедбаного Зеленого театру на території парку Шевченка в Одесі. Протягом декількох суботників активісти прибирали територію, вивозили сміття, встановили лавки та велопарковку.

Цієї весни за підтримки Impact Hub Odessa роботи з благоустрою поновилися. Першим масовим заходом стане весняний фестиваль Гешефт Garage Sale, що відбудеться 7-8 травня. Окрім дизайн-маркету та концертів просто неба, що відбудуться в рамках фестивалю, тут діятимуть творчі майстерні, буде вулична їжа й дитячі майданчики.

Наразі активісти обладнують грядки та клумби, розсаджують квіти, та встановлюють ванни для аквапоніки.

Як повідомляє «Думская», у весняно-літний сезон в Зеленому театрі виступлять Андрій Макаревич, Людмила Улицька, Сергій Жадан, Юрій Андрухович та багато інших.
Загалом волонтери облаштовують чотири зони:
– амфітеатр, де відбуватимуться концерті, лекції, фестивалі, літературні читання, театральні вистави та кінопокази;
– малу сцену для проведення майстер-класів і воркшопів. Поряд – літній коворкінг, зона для роботи із доступом до Wi-Fi;
– еко-зону – простір для втілення екологічних ініціатив. Тут будуть розташовані французький город, замкнена еко-система для вирощування різноманітних культур, «Зелена школа», сонячні батареї та контейнери для роздільного збору сміття;
– великий зелений газон із шезлонгами та пуфами, де можна буде відпочити всією родиною.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button