Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На території ВДНГ розпочав роботу Kyiv Smart City Hub – суспільний центр, який, за словами організаторів, займатиметься розвитком smart city інфраструктури Києва.

[metaslider id=16804]

Kyiv Smart City Hub має об’єднувати і навчати, а також допомагати розвивати міські проекти та надалі впроваджуючи їх в рамках ініціативи Kyiv Smart City, повідомляє прес-служба проекту.

Для розвитку інфраструктури планують поєднати ресурси міської адміністрації, громадськості та бізнесу. Організатори обіцяють освітні події: лекції, воркшопи, навчальні модулі вихідного дня для дітей, окремі програми для ветеранів АТО з інвалідністю та вимушених переселенців. На другому поверсі Хабу уже розпочинає роботу філіал 1991 Open Data Incubator. Він об’єднає міські проекти, що базуються на відкритих даних, і які у перспективі мають стати невід’ємною частиною міської інформаційної інфраструктури.

[metaslider id=16805]

Вже зараз 1991 розпочато відбір резидентів інкубаційної програми, а з 27 червня обрані команди працюватимуть над своїми проектами на території Хабу. За словами організаторів, вони отримають повний доступ до міських даних та умови для ефективної роботи. Запуск проектів очікується на початку осені.

Про будівництво Хабу читайте у статті.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button