Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

СБУ викрила хабарництво чиновників Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА та Київської аварійно-рятувальної служби, передає прес-центр СБУ.

13250303_1077721068966151_637891978_n

Фото: business.ua

Чиновників упіймали, коли ті вимагали хабар у 60 тисяч гривень за дві заправки від керівника мережі станцій. Правоохоронці задокументували отримання здирниками ще 120 тисяч гривень хабарів протягом двох останніх місяців за неперешкоджання підприємницькій діяльності та повернення демонтованих заправних комплексів. Співробітники спецслужби затримали чиновника КМДА та посередника адвоката в одному з київських офісних центрів.

PM731image002

Фото: Служба Безпеки України

Зараз за ухвалою суду тривають обшуки на робочих місцях та в помешканнях чиновників і посередника. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України – одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, що карається позбавленням волі на строк від 8 до 12 років. Вирішується питання про затримання зловмисників згідно із ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Справу передали до Генеральної прокуратуру України, досудове слідство веде Головне слідче управління Нацполіції.

PM601image004

Фото: Служба Безпеки України

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button