Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На арт-заводі Платформа до Дня Києва проведуть перший в історії міста Кураж Night Market.

Організатори обіцяють участь 300 продавців нових і старих речей, більше 40 атмосферних підсвічених наметів, хорошу музику, екзотичну їжу та смачні коктейлі.010694_slide_small

Також в програмі Кураж Night Market спеціальне шоу «Сны в майскую ночь» від епатажного арт-балету D 3 м а с т е р с к а я з візуальним і звуковим перформансом, небесний флеш-моб, та «гаряча» музична програма з гуртами, бізнесменами за dj пультом і караоке на Зеленій сцені.На Головній сцені в п’ятницю виступлять:  Postman, Blooms Corda, Stepan i Meduza, EE, Zapaska, Шпинат, Mophon и Діма Побережний, DJ Artem Selecta, Katro Zauber и перкусіоніст Діма Борисов, Vlad Buivol, Vnuk, Anton Ptushkin, Александр Пантилеєв, Dmitriy Dir.

В суботу організатори відкриють «провінційну зону» – «Набережну» від фонду «Жизнелюб», обіцяють атмосферу вечірньої Ялти, де можна буде побачити зірок, зважитися, полускати насіння та віддатися типовим курортним розвагам: тайський масаж, мехенді, татуювання, караоке та вуличні продавці.

369

Між головною сценою і Арт-Домом веб-портал Safeconnection відкриє «Сад земных наслаждений». Після 20:00 і до пізньої ночі заплановано майстер-клас з використання презервативів та продаж футболок Fashion AID.

В Зеленій зоні можна буде пограти в «Dizzу Goals» разом з ведучими каналу «Футбол» і  ТРК «Україна». Дитячі зони і майстер-класи проведе «Картата-Потата» від Даші Малахової і Para-Solka. Спортивні зони вестимуть KRUTI PEDALI.


Місце: Арт-Завод Платформа

Адреса: Київ, вул. Біломорська 1А

Дата: 27-29 травня

Час: 16:00-20:00

Вартість: 50-70 грн, дітям, пенсіонерам, людям з інвалідністю вхід безкоштовний.


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button