Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Два вагони потягу Львів – Мукачеве – Львів обладнали вертикальними кріпленнями для велосипедів.

20 травня вперше в Україні відправився у рейс потяг з вагонами, обладнаними для перевезення велосипедів. Це – регіональний електропоїзд №827/828  сполученням Львів – Мукачеве – Львів. Проект було реалізовано Львівською залізницею‬ спільно з ЛОДА та Львівською асоціацією велосипедистів. Всі роботи за неповних три місяці виконали фахівці «Моторвагонного депо Львів». Потяг може перевезти 36 велосипедів.

Потяг відправляється зі Львова щоденно о 07:10 год. та прибуває у Мукачеве об 11:15 год. Зворотно потяг вирушає о 16:40 год. та прибуває до Львова о 20:45 год. На шляху прямування потяг зупиняється у туристичних пунктах Карпатських гір та Закарпаття: на станціях Карпати, Свалява, Воловець, Скотарське, Лавочне, Славське, Тухля, Гребенів, Сколе, а також на вокзалах Стрия, Миколаєва та Пустомит. У Львській асоціації велосипедистів зазначають, що це найпопулярніший маршрут серед велосипедистів.

За словами начальника депо Андрія Груника, далі магістраль буде протягом місяця моніторити популярність цієї послуги. Якщо попит буде, на залізниці готові її розширювати.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button