Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Засновники Good Wine, ONE LOVE, ONE love espresso bar, Счастье Hub, Di Telegraph (Moscow), Циферблат (Лондон, Манчестер), Mozgi bar, City Beach Club, Make My Cake (Одеса), Furgoneta та Good Food Truck і багато інших в новій освітній програмі Вільної школи підприємництва.

kartinkidlyafb-05

Лекторій пройде з 23 по 26 червня у Києві за адресою Володимирська, 57 (Будинок учителя).

Програма присвячена створенню та розвитку власної справи. Лекції проведуть засновники популярних брендів та компаній. Вступити можна без професійних обмежень: цікаво буде і початківцям, і вже досвіченим підприємцям.

Лекторій з підприємництва – це не заняття з мотивації. Тут кожен підприємець розповідає, що було потрібно для початку, які складнощі будуть та як їх обійти, скільки необхідно інвестицій та на що, як сформувати команду та багато інших практичних елементів.

Після навчання, всі бажаючі зможуть розробити бізнес-план власного проекту та представити його викладачам школи, аби почути рекомендації. Найкращі проекти отримають інвестиції для старту.

12140127_1055933171097742_6939100411138056025_o

Курс доповнений заняттями з організації продажів, маркетингу, управління фінансами, юридичними конультаціями. Вартість навчання складає 1700 гривень за більше ніж 30 практичних лекцій.

Для вступу зареєструйтесь на сайті програми.

Літній лекторій з підприємництва – третій курс від команди Вільної школи підприємництва. Та перший лекторій, де майстер-класи прочитають випускники школи, що після навчання відкрили власну справу.

Контакти кураторів: 044 362 28 36, 067 508 68 58, [email protected]

Свободная школа предпринимательства from Dmitry Raimov on Vimeo.

www.freeschool.org.ua

partners

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button