Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23269 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У столиці 18 червня пройде фестиваль молодіжних ініціатив NPU SUMMER FEST.

драгом

NPU SUMMER FEST створюється спільними зусиллями студентів НПУ ім. М.П, Драгоманова, Київського молодіжного центру та Державною адміністрацією Шевченківського району за підтримки численних ініціатив та організацій.

«Ми започатковуємо традицію і окуповуємо ботсад Фоміна молодіжними ініціативами. Учасники Проектів різного розмаху і формату розкажуть про свої перші успіхи та невдачі, про ідеї та речі, які надихали і змушували рухатись вперед. Тут для вас готуватимуть нові бренди та співатиме нове покоління. Вас навчатимуть молодіжні експерти та надихатимуть майбутні лідери. Запрошуємо всіх студентів Києва, всю молодь України. Приходьте, долучайтесь, підтримуйте!», – зазначають на своїй сторінці організатори.

Фестиваль передбачає музику від студентських гуртів та запрошених зірок, зони для активного відпочинку та настільні ігри, лекції від спікерів та смаколики.

Програма фестивалю

12:00 – 12:15 – урочисте відкриття фестивалю.

12:15 – 16:00 – Lecture time. Місце для виступу молоді, що досягла успіху в певній галузі, хоче передати свій досвід та знання, розказати, як не прогавити свої юні роки та використати їх на повну.

16:30 – 22:00 – Music time. На фестивалі круті виконавці та групи з різних університетів Києва будуть розігрівати публіку перед виступом запрошених зірок.

12:15 – 20:00 – Charity space. Барахолка – місце, де кожен зможе залишити будь-яку непотрібну річ і знайти потрібну. Фото-сушка студентів та спонсорів, учасників та гостей фестивалю.

12:00 – 22:00 – Foodcourt. Місце, де кожен зможе підкріпитися вуличною їжею, спробувати смаколики та відкрити для себе нові страви.

12:15 – 20:00 – Game zone. Бадмінтон, шахи, аліас, манчкін, фрізбі, волейбол. Ігрова зона – місце для спортивних і розумових змагань.

12:15 – 20:00 – Master class. Місце, де знавці своєї справи навчать вас новому.

12:00 – 20:00 – виставка університетських речей (з логотипами).

21:45 – закриття фестивалю.

Більше інформації за посилання.


Місце: Ботанічний сад ім. Фоміна

Адреса: Київ, м. Університет

Дата: 18 червня

Час: 12:00-21:45

Вартість: Вхід вільний, стати волонтером фестивалю


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button