Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23467 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В літній школі з мікрофермерства «Agrikultura» 30 червня представлять CyberPonic – домашню автоматизовану систему вирощування рослин на основі аеропоніки зі зручним керуванням.

CyberPonic

Зображення: Meconomica

Свій винахід аудиторії представить аспірант кафедри екології Києво-Могилянської Академії та розробник автоматичної систему поливу для громадського городу «Сади 31В1» Андрій Яремич.

За словами розробника, CyberPonic – це альтернативна технологія зрошування коріння поживним туманом. Цю мобільну конструкцію можливо встановити на балконі чи на підвіконні. Завдяки відсутності насосу високого тиску винахід є безшумним та енергоефективним. Використовуючи CyberPonic, можна виставляти режими вирощування для різних видів рослин, контролювати температурний режиму зони росту коріння, керувати та моніторити процес через мережу Інтернет.

«Agrikultura» – літня школа з мікрофермерства на базі міського городу «Cади 31В1». В рамках школи щочетверга о 19-00 тут працює лекторій. По неділях проходять бранчі, під час яких місцеві фермери розповідають про власну справу та пригощатимуть гостей своєю продукцією, а досвідчені городники та садівники демонструватимуть методику вирощування їжі в мікро-теплицях, на балконах, в міських дворах. Для дітей на вихідних проводять ранкові майстер-класи.


Місце: Сади 31В1

Адреса: вул. Пушкінська, 31В1

Дата: 30 червня

Час: 19:00-20:30

Вартість: 50 грн


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button