Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В Києві запустили перший онлайн-сервіс Settory, на якому можна замовити послуги з прибирання квартири.

13467720_966886683419012_745796702_o

Скориставшись сервісом, можна замовити прибирання житлових кімнат, кухні, ванни й туалету, а також коридору. Додаткові послуги включають: миття усіх вікон (300 грн), миття посуду (100 грн), чистка холодильника (150 грн), духовки – (150 грн), прасування –125 грн. Оплата за послугу відбувається безготівково через ПриватБанк, після того, як прибирання відбулося.

Для прибирання квартир клінери використовують екологічні засоби німецької марки Frosch, а все необхідне обладнання, крім пилососу, приносять з собою. Прибирання може тривати від трьох до шести годин. Час залежить від кількості кімнат і ступеню забруднення. При цьому прибиральники намагатимуться зовсім не турбувати мешканців квартири. Наразі робота сервісу концентрується переважно на квартирах і офісах у форматі квартир, зазначає засновник Settory, Станіслав Присяжнюк.

13418858_962218427219171_6783385664097911586_n (2)Станіслав Присяжнюк, співзасновник сервісу:

«Декілька місяців тому я усвідомив, що прибирання займає значну частину нашого життя. При цьому у Києві немає сервісу, де можна було б замовити надійного клінера онлайн, без попередніх дзвінків і погодження умов. На ринку є або неперевірені фізичні особи, або великі клінингові компанії, які не спеціалізуються на квартирах. Таким чином, у мене разом з моїм братом Ярославом виникла ідея створити сервіс, який дозволяє замовити прибирання за декілька кліків. 

Зараз ми розширюємося і швидко наймаємо людей на роботу. Але, щоб потрапити до нас клінери мають пройти тестування й відбір. Перший етап – опитування на виявлення професійних якостей. Потім – обов’язкове тестове прибирання з інструктором. Тільки після цього ми укладаємо договір і починаємо працювати». 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button