Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Голосіївському парку Києва 25 червня відбудеться благодійний велопробіг для ІТ спільноти і всіх «веломанів» – Levi9 Bike Charity Ride.

Levi9 – IT компанія з головним офісом в Амстердамі і центрами розробки в декількох країнах східної Європи, в тому числі і в Україні.

«Працюючи з різними людьми в мультикультурному середовищі, ми віримо, що нас об’єднує не лише робота і поточні завдання, але і цінності нашої компанії. Однією з головних цінностей Levi9 є життя у русі. А саме, за допомогою велосипеда (Не забувайте: Амстердам – велостолиця Європи). Ми знаємо як багато в Києві вело ентузіастів, і хочемо, щоб велоінфраструктура не відставала від голландської. Це не змагання, і не перегони – а ідейний захід. Для нас велосипед – це стиль життя, а не просто спосіб пересування, тому ми закликаємо приєднається до пробігу всіх охочих, приємно і корисно провести час в колі однодумців!», – зазначають організатор/ки велопробігу.

Levi9 IT Services

Фото: Levi9 IT Services

Кілька місяців тому у всіх центрах розробки стартувала вело кампанія Levi9 Bike Campaign. Спеціально для Levi9 голландська компанія Vanmoof розробила дизайнерські велосипеди, які є не тільки засобом пересування в Амстердамі, але і невід’ємною частиною культури компанії.

Мета велопробігу, за словами організатор/ок:
 – Показати, що інженери не тільки розумні, а й спортивні; недарма в офісах багатьох київських компаній є велопарковки;
 – Сприяти поширенню велокультури і велоінфраструктура в Києві, опираючись на голландський досвід;
– Зробити корисну справу – допомогти благодійному фонду «Таблеточки» зібрати гроші на ліки для онкохворих дітей по всій Україні.

Маршрут велопробігу: Голосіївський парк і його околиці, приблизна відстань – до 15 км.
Після пробігу обіцяють також лотерею. Головним призом буде дизайнерський велосипед з Амстердама, також
 розіграють GoPro і сучасні велоаксесуари для щоденних катань. В програмі передбачено також музика і пікнік-зона.

The YouTube ID of MuQgoNoo2WU&feature=youtu.be is invalid.


Місце: Голосіївський парк і його околиці

Дата: 25 червня

Час: початок заїзду – 11:00, початок реєстрації – 10:00

Вартість: Благодійний внесок у розмірі від 200 грн або більше, зареєструватися для участі у пробігу і лотереї можна за посиланням


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button