Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Дедлайн подачі проектів до інкубаційної програми для стартапів на базі відкритих даних столиці в рамках ініціативи Kyiv Smart City продовжено до третього липня.

Дед_лайн_продление

За результатами конкурсу-хакатону, який відбудеться 9-10 липня в Kyiv Smart City Hub, 5 стартапів, що запропонують кращі проекти, не будуть сплачувати адміністративні витрати, про які було оголошено раніше, завдяки донорській підтримці Western NIS Enterprise Fund. За словами організаторів/ок вже восени ці сервіси будуть впроваджені в рамках Києва та допоможуть розвитку цифрової smart-інфраструктури міста.

Програма триватиме 12 тижнів, з 18 липня по 2 жовтня. Команди отримують комфортне офісне приміщення на другому поверсі Kyiv Smart City HUB, лекції та консультації кращих менторів країни, доступ до всіх івентів на території Хабу, доступ до відкритих даних столиці та підтримку представників КМДА, PR супровід у рамках програми Open Data Incubator 1991 для міських проектів.

Подати свій проект можна до 3 липня за лінком.

Інкубатор «1991 Open Data Incubator» (http://1991.vc/) – некомерційний інкубатор, який допомагає незалежним IT-розробникам створити стартапи та сервіси на основі великих масивів відкритих даних, які будуть корисні українським громадянам, компаніям та державним органам. Інкубатор IТ-проектів на основі відкритих даних реалізується на гранти міжнародного донора WNISEF, за сприяння Кабінету Міністрів України, окремих міністерств і міжнародних організацій таких як Microsoft, Open Knowledge Foundation, Open Data Institute.

Також читайте: У Kyiv Smart City Hub діятиме інкубатор міських проектів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button