Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23458 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З першого серпня заїзд до пішохідної частини центру Львова із 08:00 до 11:00 стане платним, відповідне рішення 24 червня прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради, пише Zaxid.net.

1395764

Після 11:00 автомобілям заборонять заїжджати до пішохідної зони взагалі. Водночас водії автомобілів не матимуть права перебувати у пішохідній зоні більше години.

Усі чинні перепустки на заїзд до пішохідної зони центру міста скасують до першого серпня. Впродовж липня ЛКП «Муніципальна дружина» видаватиме нові дозволи для мешканців, які паркують свої авто біля дому та підприємців, які працюють у центрі.

Безкоштовно заїжджати до пішохідної зони дозволять лише із 06:00 до 08:00. З 08:00 до 11:00 за в’їзд до центру міста потрібно буде заплатити. Після 11:00 в’їжджати на пішохідну зону буде заборонено.

Наразі у департаменті економічної політики ЛМР схиляються до того, що плата за один заїзд має становити близько 40 грн. Машини, які заїдуть до центру міста із 08:00 до 11:00 матимуть право перебувати у пішохідній зоні не більше години. Якщо водії порушуватимуть це правило, то ЛКП «Муніципальна дружина» їх штрафуватиме.

Ці обмеження стосуватимуться і мешканців центральної частини міста. До 08:00 вони повинні будуть виїхати із пішохідної зони, інакше їх також оштрафують.

Як пояснили в департаменті економічної політики ЛМР, для мешканців центру міста облаштовані дві паркувальні зони. Тому впродовж дня їхні автомобілі не повинні стояти десь-інде.

Додамо, що наразі в’їзд до пішохідної зони центру є безкоштовним. Однак автомобілям дозволяється заїжджати до центру лише з 06:00 до 10:30 ранку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button