Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23270 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Сервіс приватних водіїв Uber офіційно запустився в Києва. Бюджетний сервіс UberX представили голова українського офісу компанії Аркадій Вершебенюк та регіональний менеджер у Східній Європі Ентоні ле Ру, пише AIN.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Uber: добро чи зло? 

screen_shot_2016-06-30_at_10.49.43

Фото: korrespondent

В Україні компанія розпочала роботу з наймасовішого продукту – бюджетного UberX. Базові тарифи на нього для киян складуть 25 грн за подачу + 4,5 грн / км + 0,4 грн / хв. Мінімальна вартість поїздки – 40 грн. Тобто з Контрактової площі до Софіївської можна буде доїхати за 40 грн. Із залізничного вокзалу до ВДНГ дістатися можна буде приблизно за 80 грн.

Возити киян Uber буде на автівках з чотирма дверима класу В і вище, випущених не раніше 2008 року, таких як Ford Focus, Skoda Rapid, Volkswagen Polo, Chevrolet Lacetti.

Окрім документів на машину, водіям, щоб почати роботу, потрібна буде ліцензія на перевезення та довідка про несудимість. Для роботи напряму необхідно буде оформити ФОП (фізична особа-підприємець) або працювати через офіційних партнерів з комісією близько 10%.

13087304_10209462594299244_8536108986268764866_n

Фото: Арсеній Фінберг

Банком-партнером Uber в Україні стане «ПриватБанк», він забезпечить інтеграцію платіжних рішень в технологію Uber, зокрема автоматичну виплату коштів водіям – партнерам сервісу, індивідуальним підприємцям та юридичним особам. Система працюватиме незалежно від того, клієнтами якого банку вони є.

З 30 червня й до кінця тижня (3 липня) можна буде здійснити п’ять безкоштовних поїздок вартістю до 150 гривень.

Зареєструватися в додатку можна за посиланням.

Сервіс виклику приватних водіїв Uber– платформа, яка допомагає пасажирам знайти водія через мобільний додаток компанії. Водій і пасажир виставляють одне одному оцінки і пишуть відгуки після закінчення поїздки. Рейтинг, що формується на їх основі, може приносити більше замовлень, а може стати приводом для блокування аккаунту. Також заблокувати водія можуть через отримання оплати готівкою. Оплата списується з кожної поїздки через банківську картку. Сервіс працює вже в більш ніж 450 містах і більш ніж у 75 країнах. Uber у Східній Європі запустився в 20 містах і 11 країнах за два роки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button