Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23471 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Стажерів шукають для роботи в сервісних центрах Київської та Дніпропетровської областей.

МВС_головна

Програма підготовки нових кадрів для обслуговування клієнтів – один із напрямків реформування сервісних центрів МВС. Завдяки реформі у міністерстві сподіваються запровадити нові стандарти роботи, серед яких – дружній сервіс та клієнтоорієнтованість, спрощення надання адміністративних послуг, боротьба з корупцією та впровадження сучасних технологій.

Наразі, стажування та конкурс вже відбувся у м. Києві – варто відзначити, що конкурс складав 43 людини на місце.

З 14 червня оголошено набір на стажування в сервісних центрах Київської та Дніпропетровської областей. В МВС зазначають, що мета програми – відібрати, навчити та в майбутньому прийняти на роботу найкращих стажерів, які мають активну життєву позицію та готові починати з себе зміни в країні.

МВС_2

Фото: Андрій Новицький

Під час програми стажування учасники отримають знання, потрібні для роботи адміністраторами фронт-офісів сервісних центрів МВС. Це посада державного службовця, яка прирівнюється до посади провідного спеціаліста, з офіційним працевлаштуванням, 40-годинним робочим тижнем з вівторка по суботу, місячною заробітною платою від 6 тисяч грн.

Посадові обов’язки адміністратора передбачають безпосереднє надання послуг з реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів, видачі (обміну) посвідчень водія та приймання іспитів, роботу з документами та базами даних, надання консультацій та інше.

Вимоги до кандидатів:

  • громадянство України;
  • вік від 18 років;
  • закінчена вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра (спеціаліста);
  • відсутність судимостей;
  • досвід роботи у сфері послуг схвалюється, але не є обов’язковим.

Відбір кандидатів складається з двох етапів: прийом і розгляд анкет та проведення інтерв’ю. Заповнити анкету необхідно онлайн: для Київської або Дніпропетровської областей. Прийом анкет відбуватиметься до 24 липня.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button