Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

До планування львівських вулиць за європейськими стандартами запрошують урбаністів, повідомляє zaxid.net.

Lviv 1

Фото: galinfo.com.ua

За словами заступника мера Львова Віктора Пушкарьова, цьогоріч проводиться капітальний ремонт низки вулиць, і ці роботи будуть продовжуватися наступного року. «Зараз ремонтують вул. Київську, Котляревського. Найближчим часом плануються до ремонту вул. Шевченка, Вітовського», – сказав він.

Пушкарьов звернувся до львівських проектантів та урбаністів – начальниці управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури ЛМР Олександри Сладкової, співробітника департаменту розвитку Олександра Шутюка та депутата міськради Олега Шміда з проханням негайно долучитися до проектування вулиць. На його думку, важливо на даному етапі за необхідності внести зміни до проектів ремонту, щоб зробити їх відповідними європейським стандартам і вимогам.

Бандери 4

Фото: Інститут міста

Крім того, він закликав долучитися до планування вулиць голову Львівського відділення фонду реабілітації людей з обмеженими можливостями, щоб зробити вулиці зручними для людей на візках.

За словами заступника мера, наразі у Львові за принципово новим якісним проектом ремонтують вул. Садову, а також спільно з німецькими фахівцями мають перепланувати вул. Бандери.

Нагадаємо, раніше ми писали, як до проектування вулиці Бандери долучають місцевих жителів.

Читайте більше: У Львові створять урбаністичний проектний інститут

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button