Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У вихідні, святкові та неробочі дні релігійних свят з 12:00 до 22:00 буде обмежено рух автомобільного транспорту на вул. Петра Сагайдачного, в межах  від Контрактової площі до вул. Андріївської.

Сагайдачного 1

Фото: ukrmap.biz

У КМДА заявляють, що відповідне розпорядження вже підписане. «Таке рішення прийнято з метою створення належних умов відпочинку мешканців і гостей міста, а також для зменшення викидів відпрацьованих газів транспортних засобів у повітряний басейн центральної частини Києва», – розповідають у КМДА. Водночас, у документі не йдеться про жодні конкретні дати, коли пункти розпорядження мають вступити в дію.

У зазначений час також буде запроваджено двосторонній рух і обмежено зупинку транспортних засобів на вул. Борисоглібській, в межах від вул. Братської до вул. Петра Сагайдачного. Відповідно буде внесено зміни в роботу маршрутів міського пасажирського транспорту, що пролягають зазначеними вулицями. Про організацію роботи громадського транспорту буде поінформовано додатково.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button