Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Шевченківському та Солом’янському районах заплановане оновлення шести парків.

Парки 1

Фото: kievparks.it-elit.org

Реставрують західну та східну частини парку «Нивки» та парк ім. Пушкіна у Шевченківському районі, реконструюють парк із бюветним комплексом на вул. Кадетський гай, парк на вул. Івана Пулюя, парк «Орлятко» на б-р Івана Лепсе, 9-Б, а також ландшафтний парк у Солом’янському районі, повідомляється у прес-службі КМДА.

Парки 2

Фото: eco-turizm.net

Реконструкція та реставрація зазначених об’єктів здійсниться бюджетним коштом, передбаченим Програмою економічного та соціального розвитку м. Києва на 2016 рік та наступні роки, та за залучені кошти.

Замовником реставрації об’єктів стало КП «Київський центр розвитку міського середовища». Підприємство має визначити генеральні проектну та підрядні будівельні організації, забезпечити розробку та затвердження проектної документації.

Нагадаємо, дане підприємство було створено в рамках проекту «Київські парки» на початку 2015 року, а його директора обрали на конкурсній основі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button