Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Станція велопрокату VeloLife, Благодійний фонд «Таблеточки» та Національний комплекс «Експоцентр України» влаштовують благодійний велоквест.

Велоквест 2

Для проходження квесту необхідно виконати декілька логічних завдань. Учасники отримають конверт із картою та завданнями, розібравшись з якими, знайдуть таємну локацію. Під час подорожі учасники квесту шукатимуть заховані слова, за які будуть отримувати бали. Команда, яка назбирає максимальну кількість балів, отримає призи від Фонду «Таблеточки» та партнерів. 

Для участі у квесті необхідно зареєструватися та зробити благодійний внесок. Можна як приїхати на власному велосипеді, так і взяти його в оренду на місці.


Місце: ВДНГ

Адреса: вулиця Академіка Глушкова, 1

Дата: 27 серпня

Час: 10:00 – 12:00

Вартість: 50 гривень (з арендою велосипеда – 150 гривень)


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button