Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На засіданні нової конкурсної комісії розглянули заявки претендентів на посаду директора Департаменту містобудування та архітектури – головного архітектора міста Києва.

Архітектор 1

Фото: kievcity.gov.ua

За словам голови комісії Володимира Бондаренка, згідно з рішенням комісії, усі 10 претендентів відповідають вимогам до професійної компетенції та переходять до етапу автоматизованого тестування на знання законодавства. «Тестування проходитиме вже 30 серпня о 9:00 у КМДА, однак воно здійснюватиметься на базі Нацдержслужби України, тому ні КМДА, ні жоден із членів комісії не зможе вплинути на хід і результати тестування. І саме тестування, і подальше проходження конкурсу буде максимально прозорим та публічним, – сказав Володимир Бондаренко. – Ми зацікавлені відкрито та чесно провести конкурс і вже 17 вересня, як того вимагає закон, подати голові КМДА кандидатуру для призначення головним архітектором столиці».

Бондаренко пообіцяв, що усі засідання конкурсної комісії будуть публічними та відкритими. «Ми запрошуємо представників засобів масової інформації до висвітлення проведення всіх етапів конкурсу», – додав він.

Cписок кандидатів:
1. Бондар Ганна Вячеславівна
2. Броневицький Сергій Петрович
3. Віхарєв Микола Володимирович
4. Гнєвишев Валерій Львович
5. Каверін Олександр Аркадійович
6. Казарянц Сергій Вальдемарович
7. Миргородський Андрій Сергійович
8. Писарець Ігор Олександрович
9. Сасик Олександр Вікторович
10. Свистунов Олександр Вікторович

Нагадаємо, що це вже другий конкурс за останній час на цю посаду. Перший конкурс був врешті-решт відмінений через конфлікт між громадськими активістами та іншими членами комісії. Після цього Кличко пообіцяв провести другий конкурс та призначив в.о. головного архітектора столиці. Спочатку ним був Юрій Тацій, а потім Олександр Свистунов. Громадські активісти вимагали від міського голови розділити посади головного архітектора та директора Департаменту містобудування і архітектури, які зараз суміщаються однією особою. Ця вимога виконана не була.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button