Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Курс для менеджерів культурних проектів Creative Management Camp оголошує набір до восьми тижневої програми, яка розпочнеться десятого жовтня у просторі Chasopys EduSpace.

Creative 3

Creative Management Camp – це комплексна інтенсивна програма з управління культурними ініціативами, сучасна теорія та практика, кейси від організаторів та засновників успішних проектів в креативних галузях, індивідуальна та командна робота, генерація ідей та їх втілення у реальність.

Курс створено для тих, хто мріє розпочати роботу у культурній сфері й хоче працювати над власним проектом, вдосконалювати свою ідею та знайти команду і партнерів; хто бажає систематизувати свої менеджерські знання та навчитися ефективно управляти культурними стартапами.

Friendly conversation

На студентів чекає 72 години лекцій, вивчення специфіки менеджменту креативних проектів з 25 викладачами, можливість стажування та цікаві вакансії, знайомства з засновниками таких інституцій та ініціатив як British Council, ВДНГ, Одеський Міжнародний Кінофестиваль, Національний Центр Довженка, PinchukArtCentre, концертне агентство УХО та іншими.

Для участі в програмі необхідно заповнити анкету на сайті. Заявки на участь приймаються до першого жовтня, кількість місць у групі обмежена. Програму курсу можна переглянути за посиланням.

За рік існування Creative Management Camp проведено два курси, більше 50 студентів з різноманітними ідеями у культурній сфері та підприємництві пройшли навчання. Фестивалі та концерти, арт-простори та виставки, освітні та видавничі ініціативи, тематичні лекторії та проекти для дітей – напрямки, у яких працювали учасники.


Місце: Chasopys EduSpace

Адреса: вул. Велика Васильківська, 30

Дата: 10 жовтня – 4 грудня

Вартість: 6900 грн


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23275 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button