Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23267 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Роботи з благоустрою в Національному історико-меморіальному заповіднику «Бабин Яр» коштуватимуть 31 млн грн і завершаться 29 вересня, повідомляє КМДА.

04_1_Menora_K

Виконання робіт з благоустрою триває у частині заповідника в межах вулиць Мельникова та Олени Теліги. Проект передбачає облаштування Алеї Праведників та Алеї Мучеників (Дорога Скорботи). Загальна вартість робіт, за словами міського голови, складає близько 31 млн грн. При цьому передбачене облаштування нових доріжок (13,7 тис. кв. м.), газонів (15,5 тис. кв. м.), встановлення 149 LED-ліхтарів.

За словами підрядників, роботи з благоустрою закінчать до 29 вересня – 75-ї річниці трагедії.

Віталій Кличко також звернувся до керівника столичної поліції Андрія Крищенка з тим, щоб спільними зусиллями забезпечити цілодобове відеоспостереження біля пам’ятника «Менора», де сталося кілька випадків вандалізму.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button