Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У смартворкінгу «Сад» відбудеться англомовний турнір з «Що? Де? Коли?» – інтелектуальна гра, де за хвилину необхідно знайти правильну відповідь на поставлене запитання.

ЩДК 2

Гра буде проводитись англійською мовою, тому для участі необхідні знання на рівні Intermediate, команда з шести гравців та логіка.

Турніри проходять наступним чином: в залі розташовується до 40 команд. Ведучий послідовно читає для них 30 логічних запитань. Команди здають відповіді на картках. За підсумками 30 питань кращі чотири команди виходять у півфінал, де змагаються між собою за місце у фіналі у форматі «брейн-рингу».

«Що? Де? Коли?» – інтелектуальна гра, в якій команда з шести гравців шукає правильну відповідь на поставлене запитання протягом однієї хвилини. Перший випуск передачі вийшов в ефір 4 вересня 1975 року. Деякий час по тому з’явилася спортивна версія цієї гри.


Місце: Смартворкінг «Сад»

Адреса: вул. Довженка, 3

Дата: 24 вересня

Час: 20:00 – 23:15

Вартість: 120 грн з одного учасника


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button