Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23258 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Бессарабському провулку планують облаштувати пішохідну зону з 17 по 18 вересня, а потім – зробити Бессарабську площу пішохідною у вихідні та святкові дні, повідомив Сергій Майзель, директор Департаменту транспорту.

Бессарабка

Фото: skyscrapercity.com

«Поспілкувалися сьогодні з керівниками структурних підрозділів, профільних департаментів та громадськими активістами й обговорили створення на Бессарабській площі пішохідної зони в рамках Європейського тижня мобільності. Перший етап – перекриття руху транспорту та облаштування пішохідної зони на Бессарабському провулку з 17 по 18 вересня 2016 р. Наступний крок – плануємо зробити площу пішохідною зоною у вихідні та святкові дні. Вже пізніше, за умов успішного тестування та відгуків киян пілотний проект по пішохідній Бессарабці втілюватиметься в життя на постійній основі», – пише на своїй сторінці у фейсбук Сергій Майзель.

Нагадаємо, що 18 серпня На Бессарабській площі активісти провели акцію «Зебра краще ніж вінок» щодо облаштування наземних переходів на Бесарабці.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button