Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23460 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

За результатами спільної наради учасники домовилися про додаткову експертизу наслідків будівельних робіт та проведення громадських слухань.

ГероївДніпра 2

Фото: fb.com/Олексій Антонюк

Нарада стосовно будівництва ТРЦ у колі станції метро «Героїв Дніпра» відбулася у приміщенні Оболонської РДА. Згідно з повідомленням на сайті КМДА, представникам адміністрації, ініціативній групі мешканців Оболонського району та замовнику будівництва вдалося досягнути спільного рішення, зафіксованого у протоколі.

Протоколом передбачається зобов’язати замовника будівництва ТОВ «Єлікон Лтд» звернутись до ДП «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» для проведення відповідної експертизи щодо шкідливих наслідків виконання бурових і будівельних робіт у колі станції метро «Героїв Дніпра». Термін виконання – 15 вересня.

До цієї ж дати замовник також має вивісити інформаційний стенд для мешканців району та пасажирів метрополітену із зазначенням конкретних видів робіт з укріплення станції метро «Героїв Дніпра» та термінів їх закінчення.

Крім того, до 20 вересня ТОВ «Єлікон Лтд» має надати копії всіх дозвільних документів на будівництво голові райдержадміністрації та голові ініціативної групи. До цього ж дня «Єлікон» повинен провести організаційно-підготовчу роботу до проведення громадських слухань, які відбудуться 29 вересня поточного року.

Також копії дозвільних документів на будівництво ТОВ «Єлікон Лтд», контактні номери телефонів компанії, за якими можуть звернутися мешканці району при потребі, а також ці рішення спільної наради мають бути оприлюднені на офіційному веб-сайті Оболонської райдержадміністрації до кінця дня 13 вересня.

Раніше у мережі опублікували фото зруйнованої стелі станції метро. Громадський активіст Володимир Хенгістов розкритикував заяву забудовника про безпечність будівельних робіт, поєднавши фото діри у стелі із зазначеним коментарем Oasis Kyiv.

ГероївДніпра 1

Нагадаємо, раніше ми писали, як під приводом хімічного укріплення грунту почалося будівництво ТРЦ над станцією метро «Героїв Дніпра». Пізніше на місці будівництва місцеві жителі та активісти перекрили вулицю на знак протесту проти будівництва ТРЦ, домовившись виходити щовечора, допоки будівництво не буде зупинено.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button